Å bli puttet i en boks

Er det er ting jeg virkelig ikke liker, så er det å bli "kategorisert."
OK. Det er greit at jeg faktisk er en jente, at jeg er en Bergenser, at jeg er født i skyttens tegn.. Men jeg takler ikke at folk mener at det jeg gjør eller sier, gjør noe fordi jeg tilhører en eller annen gruppe som sier og gjør det samme..! (Er det noen som forstår hva jeg mener...? Vet jeg er dårlig til å forklare...)

F.eks
-Du er så typisk jentete...  -Alle bergensere er så...  -Det er jo fordi du er skytt. Alle skytter gjør jo det!
Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke liker det. Kanskje det er den følelsen av å bli "puttet i en boks"  som gjør det? Når andre sier ting lignende det jeg skrev over, mister mann liksom personligheten sin.. Da blir pluttselig ikke dine egne meninger og handlinger dine lenger. Da blir det ikke fordi du er klønete at du mistet den vasen. Det er bare fordi at alle som er født i vannmannens tegn er klønete. Eller kanske du har et sterkt ønske om å bli modell? Også er det noen som sier: "Det er bare fordi du er en jente på 14 år.. Alle jenter på 14 år vil bli modell." Ok, kaskje mngen jenter på 14 år vil bli modell, men det betyr ikke at det er den samme grunnen for at du vil bli modell!?

Jeg prøver vel egentlig å si at jeg ikke liker at folk kategoriserer meg
Du er deg. Du tenker og gjør ting fordi du er deg. Og du kan ikke samenlingnes med en gruppe andre mennesker. Kanskje én ting du gjør er likt, men det gjør ikke at du passer inn i en boks med en gjeng andre ukjente mennesker!Bare sånn få å få det oppklart:

Jeg er ikke født i vannmammans tegn og vil ikke si at jeg er ekstremt klønete..
Og jeg her heller ingen planer om å bli modell.

Jeg vet ikke om det var noen som forstod meg da... :P
-SiNA<3

5 kommentarer

Henriette

04.aug.2010 kl.14:06

Hei!

Christine som står bak bloggen hvitstil.blogspot.com er med i postbankens store sommerkonkurranse, hun kan vinne 250 000 kroner i nedbetalt lån, men hun henger litt etter hun som leder. Hun trenger alle stemmer hun kan få, så jeg lurte på om du kunne være så grei å ofte 10 sekunder for å stemme på henne?

http://www.boligdrommen2010.no/finalister/christine/

der er linken:)

<3Anita

04.aug.2010 kl.14:10

Forstår hva du mener, og jeg er så utrolig enig!

Martine

04.aug.2010 kl.17:00

Så pent bilde :)

Camilla

05.aug.2010 kl.22:36

Skjønner hva du mener, og er enig ;)

saritha

06.aug.2010 kl.19:34

Så enig. Forstår hva du mener :)

Skriv en ny kommentar

-SiNA <3

-SiNA <3

14, Bergen

Stikkord til hva du finner på bloggen min: Dagbok, fotografier, min mening, SinaLE's tipps & triks... Jeg svarer på alle kommentarer! Btw. Alle bildene på bloggen er tatt av meg, med mindre jeg skriver noe annet. Du må gjerne hente inspirasjon, men ikke kopier bildene mine!

DIN verden er slik DU ser den! ;)

Kategorier

Arkiv

hits