4 på gata

Det er virkelig fint å gå rundt i Bergen sentrum i finværet!
...Og det gjorde jeg i dag :)  Jeg dro til by'n for å møte mamma. Vi skulle shoppe og gå på restaurant. For nå blir meg og mamma alene hjemme i huset for noen dager. Pappa er i Oslo og min søster dro til Besteforeldrene mine med en venninne.

Jeg hadde akkurat møtt mamma, og satt meg ned på en sten mens hun skulle bytte ut ett skrapelodd i ett nytt. Jeg tror hun bare hadde vert borte i 30 sek da en dame kom bort og begynnte å snakke til meg. Fikk med meg at hun var fra BA og at hun spurte om hun kunne få stille meg ett spørsmål. Det gikk litt fort, ikke akkurat noe jeg forventet... Jeg hadde akkurat fått svart på spørsmålet hennes, da hun tok fram ett kamera og forklarte at hun trengte ett bilde av meg, for jeg skulle komme i spalten "4 på gata."

Etterpå følte jeg meg egentlig ganske dum... Jeg hadde liksom ikke en sterk mening om saken. Klarte bare å få frem ett "blondt" svar. Håper hun klarte å omformulere det til noe som høres litt mer fornuftig ut enn det jeg svarte!

Pappa har klart å få med seg USB ledningen til mitt kamera til Oslo, så det får bli ett gammelt bilde:


Tror dere finner "4 på gata"  øverst til høyre på side 2 ;P
Det er sikkert mange som ikke bryr seg, men jeg synes det var litt kult å bli plukket ut. Det var veldig folksomt i Bergen i dag!
-SiNA<3

Én kommentar

Marianne Karoline

13.aug.2010 kl.22:03

Så kult! Vi har ikke BA, så får ikke sett :(

Skriv en ny kommentar

-SiNA <3

-SiNA <3

14, Bergen

Stikkord til hva du finner på bloggen min: Dagbok, fotografier, min mening, SinaLE's tipps & triks... Jeg svarer på alle kommentarer! Btw. Alle bildene på bloggen er tatt av meg, med mindre jeg skriver noe annet. Du må gjerne hente inspirasjon, men ikke kopier bildene mine!

DIN verden er slik DU ser den! ;)

Kategorier

Arkiv

hits