Hadebra folkens!

Ja, dette blir vel ett litt sånn "hei, og hade!" innlegg :P
Tenkte bare jeg skulle informere dere om at jeg er ferdig med blogingen... Har mistet blogg gløden og har vel egentlig heller ikke tid til å fortsette med å blogge.
Så slipper dere å stikke innom bare for å finne ut at jeg fortsat ikke har noen nye innlegg ;P Har nemmelig ikke tenkt å slette  den. I hvert fall ikke med en gang. Vet ikke helt hvorfor, men har bare ikke lyst til å slette den..? :P
Det betyr at dere vil ikke få noe nytt, så det blir kanskje ikke spesielt interessant her, men de som vil kan da bla bakover i arkivet eller lete under "Sinale's tips og triks".Men dette skal ikke bli noe lang innlegg... Bare:
Hadebra folkens!

3 kommentarer

Martine

24.aug.2010 kl.22:11

kjønner deg veldig, noen ganger blir det liksom at du føler at du MÅ blogge, helt greit med slutting, men en gang du kjeder deg kan du jo kanskje legg igjen et lite innlegg om at du "lever", har hvert koslig å følge bloggen din, stå på vider hvis du begynner å blogge igjen, håper du får noen fine dager uten blogging :) hadet!!!

<3Anita

25.aug.2010 kl.15:21

Jeg har utfordret deg på bloggen min :-D

Birgitte, elly og annike

26.aug.2010 kl.15:41

Meeeeega kriseeeeee siiiinaa! Men men, livet gr videre... Klem

Skriv en ny kommentar

-SiNA <3

-SiNA <3

14, Bergen

Stikkord til hva du finner på bloggen min: Dagbok, fotografier, min mening, SinaLE's tipps & triks... Jeg svarer på alle kommentarer! Btw. Alle bildene på bloggen er tatt av meg, med mindre jeg skriver noe annet. Du må gjerne hente inspirasjon, men ikke kopier bildene mine!

DIN verden er slik DU ser den! ;)

Kategorier

Arkiv

hits